Om

Min profilbild

Ida Gunnarsson

Hej och välkommen till min bligg! Jag heter Ida och är 23 år gammal. Bloggar om min vardag som Socionomstudent, sambo och hästentusiast.

Två dagar kvar!

 
Nu är det baratvå dagar kvar, sen är det dags! Resfebern börjar smyga sig på, mest för flygningen tror jag. Varför vet jag dock inte, har ju flygit själv flera gånger innan och har dessutom ganska bra insyn i hur det fungerar. Tror att det är för att allt har flutit på så bra hitills, det har gått smidigt att hyra bil, hotellen är bokade, rutten omplanerad utan komplikationer, det är ju upplagt för att något ska skita sig totalt! Haha, peppar peppar.
 
Iallafall, det blir omvänd ordning på resan, detta för att hotlellet var mycket billigare att boka om man inte var i Las Vegas över helgen. Förresten är det inte vilket hotell som helst, utan Ceasars Palace! Jag och Linda tänkte glida in där i en Mustang cab, känns chill. Nu kör vi Oakland, Las Vegas, Grand Canyon, Los Angeles och slutligen Highway 1 till San Fransisco.  Ja ni hör ju, att två vilsna tjejer ska klara detta utan att något blir tokigt är ju dömt att misslyckas! Men sjukt kul ska vi ha!!
 
Väskan är nästan packad
Spotifylistor synkade
ESTA fixat
Passet framlagt
Bokningar utskrivna
 
Det är bara att tuta och köra, snart iallafall! Så här redo och planerad inför en resa var det längesedan jag var!
 
Jag har dessutom fått nys om att det ska ligga en grym outlet i Las Vegas, det är nästan för farligt för att ens åka dit! Nej för tusan, who am I kidding?? Vi drar dit det första vi gör, haha!!
 
Packar för somrigt väder!
 

RSS 2.0