Om

Min profilbild

Ida Gunnarsson

Hej och välkommen till min bligg! Jag heter Ida och är 23 år gammal. Bloggar om min vardag som Socionomstudent, sambo och hästentusiast.

Naaaw....

.... puttinuttisar <3


Favvisar!

Två låtar som går på repeat på bussen till och från universietet. Så himla bra är de!
 
Förövrigt lämnade jag in tentan igår, ett paper, så nu blir det lite chill i en vecka :) Åker till Borås imorgon, längtar!
 
Lyssna och njut!
 
 
 

7 februari 2013

Svårt att fokusera på plugget, NÄR DET ÄR....


Tur i oturen...

Stefan var sjuk i helgen, och i måndags blev det min tur... Har legat däckad i förkylning och feber sen dess. Idag hade vi ett obligatoriskt saminarium i skolan (samtalsträning) men kände ganska snabbt när jag gick upp i morse att jag inte skulle orka åka dit. Även om samtalsträningen bara varade i tre timmar skulle dagen bli så mycket längre då bussarna inte går jättebra de tiderna. Hade behövt åka vid 7 och sedan inte varit hemma förrän tidigast 14.30...
 
Iallafall så känner jag nu att det var lite tur i oturen att jag inte åkte dit. En klasskompis skickade precis ett sms om att det varit en trafikolycka utanför Alvesta. En buss hade krockat, bussen jag förmodligen skulle suttit i om jag åkt till skolan idag. Ritikg läskigt, man tror inte sånt här ska hända... Nu har det dock snöat hela natten och legat runt 0:an, så det kan ha varit riktigt halt.. Men vet inte alls vad olyckan berodde på... Min kompis åkte precis förbi bussen och sa att fronten var totalkvaddad.... :/ Usch...
 
aftonbladet.se
 
 

Sjukhem

Stackars lilla sambon är sjuk... Fick vara en snäll flickvän och åka och köpa lite bra grejer åt honom. Nu väntar plugg hela eftermiddagen, weehoo!


Dream of Californication

Har varit lite speedad i två dagar nu, för i torsdags blev allt klart. Jag åker och hälsar på Linda i Kalifornien i mars!! Är så otroligt taggad på detta och det ska bli så kul! Tanken är att vi tillsammas men några av hennes kompisar ska göra en liten road trip ner till LA, vidare till Grand Canyon och slutligen Las Vegas. Hur bra låter det inte? Självklart stannar jag några dagar extra för att hinna se San Fransisco och Oakland där Linda bor. Den 10 mars bär det av, en perfekt (lite sen) födelsedagspresent till mig själv :)
 
Var ju i USA tillsammans med Elin 2009 (New York, Washington DC och Boston) och det var ju inte helt fel kan jag säga. Ska bli kul att se andra sidan av landet också!
 
Enda kruxet som kvarstår är ett litet litet seminarie som jag kommer missa, så hoppas verkligen det går att lösa genom en individuell uppgift.  Hoppas. Hoppas.
 
Ja, detta är vårens höjdpunkt! Can't wait!!!
 

RSS 2.0