Om

Min profilbild

Ida Gunnarsson

Hej och välkommen till min bligg! Jag heter Ida och är 23 år gammal. Bloggar om min vardag som Socionomstudent, sambo och hästentusiast.

Sommarkänslor

Man får allt lite känsla av sommar en dag som denna! Sitter i växjö och väntar på bussen efter att ha haft terminens sista skoldag (ett obligatoriskt seminarium), nu väntar "bara" en hemtenta nästa vecka. Härligt väder idag också och det verkar hålla i sig resten av veckan! Tur för mig att jag jobbar morgon hela helgen då ;p


Hem och vänder.

Hemma i Ljungby en snabbis, hade föreläsning idag och ska rida lektion ikväll så det vill man ju inte missa ;P Blir lite mycket fläng nu för att få ihop allt, eftersom jag bor i två städer "samtidigt", pluggar i en annan och jobbar i en fjärde några veckor framöver.

Helgen i Borås vad jättebra, pizzamys framför hockeyn i fredags när vi kom, Knalleland i lördags och sedan en jättetrevlig middag/spelkväll hos Elin. I går var vi ute och red en långritt, jag, Stefan, Hanna, Tore, Pernilla och Andrea. Hade otroligt tur med vädret, strålande sol hela dagen! Stefan red den nya hästen, Soley, och hon verkar hur bra som helst! Efter ridturen åkte vi till Hudene och åt en fantastisk kakabuffé på Trollebo kvarn. Mätt blev man och gott var det!


Hela gänget samlat, jag bakom kameran. Hade glömt min systemkamera i Ljungby, vilket jag var lite arg över...


Pownie


Söte Idun, som är sommarens inridnigsprojekt!



Men dagens sötaste var dock Rosa's hingstföl, som här är exakt ett dygn gammalt!


Det är så man smälter!

Flytta hem, flytta bort?

Väldigt blandade känslor idag. Har varit uppe sedan strax efter 7 och packat, pluggat och tvättat. Allt ska vara klart innan kl 16.30 och har lite städning att ta tag i också. Idag åkter alla mina saker tillbaka till Borås, eller mycket av det iallafall. Vet inte om det känns bra eller dåligt ännu. Missförstå mig rätt, självklart kommer det bli jättekul att spendera sommaren med famliljen, alla vännerna, jobbet och hästarna men samtidigt känns det vemodigt att lämna allt här. Det kom så fort liksom, fortare än jag trodde. Det kommer nog också bli en enorm pers att flytta hem igen, man vänjer sig väldigt fort med lugnet som uppstår med bara två personer i en lägenhet ;P

Men det är 3,5 månad, och det är detta jag vill. Jag är så glad att jag fick jobba på SAS i sommar igen, och det är väl egentligen den största anledningen till varför jag väljer att spendera sommaren i Borås. Fick idag också reda på att jag är välkommen tillbaka till mitt jobb här i Ljungby till hösten när skolan börjar igen. Detta känns också oerhört skönt, det känns bra att veta att man även i höst har möjlighet att dra in lite extra pengar.

Så om några timmar styr vi kosan mot Borås, kul!
Men fan vad jag kommer sakna dig.... <3

Torsdag!

Halloj!
Sitter och äter en väldigt sen frukost. Har ingen föreläsning idag så tänkte jag skulle använda denna dagen till att plugga en del och försöka packa ihop mina kläder inför helgen. Det är nämligen dags att "flytta" hem till Borås för att börja jobba. Vaknade dock upp med både ont i halsen och huvudvärk, lite lagom olägligt. Skulle egentligen hängt med dessa sköna tjejer igår i Växjö (bild), men fick tyvärr hoppa över det då jag redan igårkväll kände mig hängig... Jättesynd verkligen!




Shopping på Väla

Åkte på en liten trip till Helsingborg i tisdags, en kompis skulle köpa en motorcykel. När vi ändå var det passade vi på att göra ett besök på Väla. Har aldrig varit där innan, och herregud vad stort det var! Dit blir det absolut fler resor!

Fick med oss några påsar hem så klart, jag köpte 3 tröjor och Stefan ett par byxor. Det bästa var dock det som ligger i den stora påsen ;p

Stefan tyckte att hans lilla cocosboll skulle få vara med på bilden med (svängde förbi Herrgårdstoppen (namn?) på vägen hem).

Två jättefina kuddar fick åka med hem, den vi hade var hålig så dessa gjorde sig väldigt bra! Är så nöjd! :D


"Om-menyn"

Är det ngn av er smarta människor där ute som vet hur man fixar med html-koderna så att "om-menyn" till höger här inte flyttar högre och högre upp efter varje inlägg?  

Tredje maj

I måndags kom de äntligen, mina fina Mountain horse richmond high rider-stövlar! Det tog sin lilla tid, men de var väl värda att vänta på! Fick även användning för förra höstens psykologi och lyckades pruta ner dem halva priset, inte illa det!
De sitter som en smäck men det är sjukt vilka skoskav jag fått...

Kvällen har jag ägnat åt att putsa upp dem lite, tog några timmar men man ser ju tydligt på bilderna vilken stövel som blivit smörjd! Även Forden och en del kläder har fått sig en liten tvätt idag.


RSS 2.0