Om

Min profilbild

Ida Gunnarsson

Hej och välkommen till min bligg! Jag heter Ida och är 23 år gammal. Bloggar om min vardag som Socionomstudent, sambo och hästentusiast.

Abu Dhabi

Då har jag, Jennie och alla våra väskor landat i Abu Dhabi och sitter nu och väntar på att få boarda planet till Bryssel. Det var så konstigt att lämna Karin, Tony och barnen, kändes som om man skulle komma tillbaka igen efter ett par veckor. Tony körde oss till flygplatsen och forfarande när vi stod i kön till in checkningen kändes det inte som om jag skulle åka hem, det var många blandade känslor. Jennie var jätteglad såklart ;) haha! Nu ska det ändå bli skönt att komma hem, det känns lagom att lämna Australien nu. Inte många timmar kvar nu innan vi landar på Landvetter :)

If you want a happy ending, that depends, of course, on where you stop your story.

I stop it here.

Jag kan inte förstå det, jag ska åka hem idag. Om 2 timmar hoppar vi in i bilen och åker mot flygplatsen. 2 timmar, 2 timmar kvar av en 8 månader lång resa. Det är inte klokt. Kan inte förstå att det slutar här, jag bor ju nästan här nu! Jag kommer sakna Australien, alla människor jag träffat här inte minst Karin, Tony och barnen. Samtidigt känns det bra att åka hem nu, vintern börjar komma och det är svinkallt överallt och det ska bli kul att träffa alla där hemma, speciellt familjen. Men det är ändå slut, slut, slut, slut! Iallafall för denna gången ;)

Har haft en fantastisk tid här nere, det har varit helt underbart! Vet inte rikigt hur jag ska avsluta detta, vill egentligen inte gör det, men nu är det dags att lämna mitt rum här för att åka hem till mitt andra i Sverige.

Så här ser det ut just nu och ändå har vi nästan packat helt färdigt!



Syns snart i Sverige!

Fiji baby!

Hinner inte inte skriva alls mycket nu, taxin till flygplatsen kommer om 30 minuter. Vi ska till FIJI!! Helgen i Penrith var jattebra och lördagen i Canberra ännu bättre! Besökte museum och parlamentet!

I brist på tid kommer här bilder istället för text!


Parlamentet





Tillbaka i Sydney

Nu är vi i sydney igen, kom i måndags. Temperaturskillnaden jämfört med Cairns är enorm, vi håller på att frysa ihjäl här. Man känner verkligen hur hösten börjar komma smygande. Inomhus är det också kallt, just nu har jag på mig mjukisbyxor, tjocktröja, morgonrock och har fötterna i tjocka sockar instoppade under täcket. Mamma, morgonrockarna kommer väl till användning nu!
Annars känns det skönt att vara tillbaka i Sydney, i ett riktigt hus och att ha sitt eget rum. Var väldigt trött på hostel de sista dagarna, mest pga att det var så skitet, att en kille i vårt rum rökte på varje morgon så det luktade apa i hela rummet och att en Kanadensare hade skor som stank av fotsvett vilket i kombination med röken inte gjorde någonting bättre! En säng med rena lakan och ett kök som man faktiskt vågar använda är rena lyxen nu! Ikväll åker vi ut till the blue mountains igen för att träffa Jennies familjs bekanta, troligtvis kommer de ta med oss till Canberra (Australiens huvudstad) över helgen, men är inte helt säker. Vi kommer tillbaka på söndag igen för att sedan åka till Fiji på måndag! Längtar efter värme igen men antar att detta är bra träning inför sommaren i Sverige, jag kommer frysa ihjäl! Sa jag att vattnet var 27 grader varmt i Cairns när vi dök?

Nu ska jag se om jag får ordning på mina kläder, min väska har exploderat!

Dykcertifikat!

Har spenderat dagen ute pa revet idag med! Gjorde 2 stycken dyk idag och i och med det ar jag nu antligen en certifikerad dykare! Yeay! De stallen vi dok pa idag var mycket battre and det igar. Sag tyvarr ingen haj eller skoldpadda men dykningen var grym anda, det var sa fint nar solen sken igenom revet och fiskstimmen!
Ikvall ska jag och Jennie ga ut och fira lite med middag, ska bli mysigt!

Foroker skypa med mamma men hon lyckas inte koppla in webkameran sa det gar inte sa bra. Hon hor mig iaf. Dagarna pa fiji blev ocksa bokade ikvall, vi komer aka runt pa oarna istallet for fastlandet. Sa det kommer bli vadligt avslappnande 9 dagar forhoppningsvis med mycket sol. Har har vi inte sett solen mer an en dag p FYRA veckor! Det ar bara mulet och regnigt... Kommer komma hem lika bleka som vi kom hit om det inte ar sol pa Fiji...


RSS 2.0