Om

Min profilbild

Ida Gunnarsson

Hej och välkommen till min bligg! Jag heter Ida och är 23 år gammal. Bloggar om min vardag som Socionomstudent, sambo och hästentusiast.

CURRICULUM VITAE

Godmorgon allihopa!

Måste bara berätta att jag äntligen är klar med mitt CV, det blev faktiskt snyggt. Så ikväll ska jag skriva ut det, en av Karins kompisar lovade att jag kunde få använda deras skrivare, och sedan imorgon förmiddag är det dags att gå ut och se om jag kan hitta något jobb. Skulle verkligen behöva ett nu :)

När jag ändå är inne och skriver så tänkte jag att jag skulle länka till mammas blogg, så gå in där och läs om ni är intresserade av vad hon hinnar på på dagarna. Tror hon skulle uppskatta om det är fler än jag som läser den!

http://oboyobagheera.blogg.se/

Ha en bra dag, kan berätta att fram till kl 4 på eftermiddagen så kommer världen inte gå under!


Kände bara för att vara lite ego...


Kommentarer
Postat av: Camilla Söderström

Måste säga att du är såååå fin på bilden! Vilka jobba ska du söka? Vad intresserar dig, vad finns att söka? Märker du utav den ekonomiska krisen i Australien?

2009-10-06 @ 15:25:17
Postat av: mmamma

Lycka till med jobbsökeriet! När du läser detta har du kanske redan varit iväg en omgång. Önska även Karin lycka till. Snygg bild! Kanske kan hitta något liknande till min egen blogg........ Tack för förmedlingstjänsten oxå. Får se om det ger resultat.... Får väl skriva lite oftare. Kram på dig.

2009-10-06 @ 21:02:31
URL: http://oboyobagheera.blogg.se/
Postat av: mmamma

Förresten varför skulle världen gå under????? Du är ju redan i den världsdelen som är under!

2009-10-06 @ 21:03:58
URL: http://oboyobagheera.blogg.se/
Postat av: Linda

Hola Ida! Hur lange har du varit borta nu? tiden gar ju sa fort, jag har varit har i 2 manader nu :) hooppas du har det bra! /PS jag missar dej alltid pa facebook nar du ar inne ju :( puss och kramis

2009-10-09 @ 04:19:17
URL: http://lindawikfors.blogg.se/
Postat av: ida

Igår hade jag varit här i exakt två veckor, kan inte fatta att det gått så fort, den sista veckan har bara rusat förbi!



2 månader redan!? Det är galet, snart kommer du ju hem igen! Ja vi måste föröka skypa snart, men ni ligger ju så hilma långt efter på eran sida jorden!

2009-10-09 @ 11:37:31
URL: http://whenthenisnow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0