Om

Min profilbild

Ida Gunnarsson

Hej och välkommen till min bligg! Jag heter Ida och är 23 år gammal. Bloggar om min vardag som Socionomstudent, sambo och hästentusiast.

Gårdagen

Känner att jag börjar bli lite dålig på att uppdatera bloggen samma dag som jag gör saker, ligger liksom alltid en dag efter. I och för sig kanske det inte gör så mycket, jag ligger ju ändå såpass långt före i tid ändå ;)

Gårdagen började med en frukost hos Tonys föräldrar med alla hans syskon och familjer. Frukost var det väl kanske inte, snarare brunch för det fanns en hel del att välja på! Min favorit är ett bröd som är som pizzadeg med ost och oregano på, mycket gott! Efter detta åkte vi på en väldigt trevlig utflykt, jag, Karin, Tony och barnen. Åkte ut till The Gap vilket är inloppet till Sydney. Skulle ni någongång komma till Sydney så måste ni åka dit och titta, det var hur fint som helst! Klipporna stupade ner i havet där vågorna slog mot dem så det klarblå vattnet skvätte högt. Gick runt och tänkte på geografilektionerna på IB, på allt det jag läst in och lärt mig och på de bilderna Ingemar ritat på talvan som förklarade erosion på klippor, både från vattnet och vegetationen (bilden med kaninen som sitter och äter gräs längst ute på klippan kommer nog aldrig försvinna från minnet!). Ska nog ta och skriva ett mail till honom och berätta detta och förklara lite vad jag sett, bara för att. Jag tror han skulle uppskatta det.
På vägen hem åkte vi förbi Tonys brors familj, de bor i världens häftigaste hus. Förr har det varit ett kloster som nu är uppdelat i 3 hus. Ena kortsidan på alla 3 våningar har stora fönster från golv till tak och rummen är enorma och öppna! Ett helt underbart hus!

Hade tyvärr inte med kameran igår så har bara bilder på mobilen, lägger in dem imorgon så ska ni få se lite bilder från The Gap. Just nu känner jag inte för att gå upp igen, sängen är för varm och go!

Nu kommer bilderna!



Kolla hur klarbåltt vattnet är, det såg helt underbart ut när vågorna slog mot klipporna



Sandsten



Ett litet snett CBD





Bilderna är tagna med min mobil och jag är faktiskt lite förvånad över hur bra de faktiskt blir!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Det verkar inte gå nöd på dig! =) Hur går det med jobb letandet?

2009-10-12 @ 15:47:55
Postat av: ida

Har sökt närmare 20 jobb, ska ut idag igen och fråga lite inne i centrum...

Nejdå det gör det inte! Har ganska kul här ;)

2009-10-13 @ 01:40:34
URL: http://whenthenisnow.blogg.se/
Postat av: Johanna

Eh, ja. Snacka om bra upplösning på den mobilen :O

Så fint ! <3

2009-10-16 @ 15:45:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0