Om

Min profilbild

Ida Gunnarsson

Hej och välkommen till min bligg! Jag heter Ida och är 23 år gammal. Bloggar om min vardag som Socionomstudent, sambo och hästentusiast.

Sydney wildlife

Det är så roligt att min blogg har spridit sig till så många! Tack Berith för att du berättar vidare till mormor så hon också får reda på vad som händer här, tänkte jag skulle ta och skriva ett brev snart och skicka till henne.

Igår drog jag och Jennica (min svenska kompis från gymnasiet) med oss Sigrid till Sydney Wildlife, ett inomhus zoo i Darling Harbour. Det var riktigt kul att gå runt där och kunna se alla Australiens farliga djur live, så om jag nu någon gång skulle stöta på en redback spindel i duschen eller en brown snake ute i bushen så vet jag nu hur dessa ser ut, och det känns ganska betryggande. Sigrid var nog ganska hungrig i början men efter att vi fikat lite så piggnade hon till och blev intresserad av djuren hon med!
Dagens höjdpunkt var förståss Kängruna och Koalorna, det var nästan hela anledningen att gå dit, men bara nästan ;)
Koalorna var precis lika söta som vi trott, mjuka, lurviga och mysiga. Kängruna var däremot inte alls som vi förväntat oss! De var mycket stelare och hårda på något vis, ryggen var väldigt framåtböjd och verkade inte gå att räta upp en millimeter. Jag tror jag tittat för mycket på film... Kul att ha sett dem är det iallafall!
Var inte hemma förrän halv 8 på kvällen, åt lite mat och sedan fastade jag och Jennica framför några vänner-avsnitt innan hon skulle åka hem igen.


De var inte riktigt så gulliga som jag trott...




Denna var desto sötare!


Kommentarer
Postat av: mmamma

Kan tänka att det var lite annorlunda mot Borås djurpark där det är aporna och barnens zoo som hägrar mest. Ja du gumman det är många kulinariska upptäckter du har framför dig. Det kanske är bättre att inte vara så nyfiken på vad det är man äter utan låta smaken få bestämma........Kram.

2009-10-10 @ 18:48:39
URL: http://oboyobagheera.blogg.se/
Postat av: mmamma

Ja det är väl en viss skillnad på den djurparkenoch Borås djurpark. Här är det ju aporna som hägrar mest. Och du, man kanske inte alltid ska vara så nyfiken på vad det är man äter utan låta smaken få bestämma istället om man ska tycka om det eller ej......... Gör som pappa: blunda och njut! Kram

2009-10-10 @ 18:51:39
URL: http://oboyobagheera.blogg.se/
Postat av: Yohanna

vad roligt att du trivs idaho kul att du får uppleva så många grejer kul att läsa oxå hoppas allt är bäst med dig iaf :) kram

2009-10-11 @ 14:49:28
URL: http://fallingheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0