Om

Min profilbild

Ida Gunnarsson

Hej och välkommen till min bligg! Jag heter Ida och är 23 år gammal. Bloggar om min vardag som Socionomstudent, sambo och hästentusiast.

Sommarkänslor

Man får allt lite känsla av sommar en dag som denna! Sitter i växjö och väntar på bussen efter att ha haft terminens sista skoldag (ett obligatoriskt seminarium), nu väntar "bara" en hemtenta nästa vecka. Härligt väder idag också och det verkar hålla i sig resten av veckan! Tur för mig att jag jobbar morgon hela helgen då ;p


Kommentarer
Postat av: Jennica

Kan du fixa fram det där goa vädret igen? :)



Har lagt in lite bilder från igår i mitt senaste inlägg, om du vill se! :)

2012-06-10 @ 19:44:05
URL: http://jennica.se
Postat av: Sandra på SSridsport.blogg.se

Vilken härlig vecka! :) Skulle du vilja göra ett länkbyte med oss? Där vi länkar varandras header i ett inlägg och skriver en liten text? :) Om du är intresserad skicka ett mail till oss på [email protected] så förklarar vi mer. Kommentersfältet är inte alltid att lita på så det blir bättre över mailen :) Kram!

2012-08-05 @ 12:40:22
URL: http://ssridsport.blogg.se/
Postat av: Tova & Lina - Ponnysmurfarnas ♥

Just nu pågår en tävling på vår blogg om ett egendesignat iPhone skal från Iphonebutiken.se. Du får själv välja om du vill ha något särskilt mönster du gillar eller kanske en bild som betyder något för dig - det är helt upp till dig!

 För att vara med i tävlingen är det endast tre enkla steg som ska följas och varför inte ta några minuter till att anmäla sig och ha chans att vinna detta? Här hittar du tävlingen: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/august/vinn-ett-egendesignat-iphone-skal.html#comment


-
Kram! //Ponnysmurfarna - Tova & Lina

2012-08-20 @ 13:20:06
URL: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0