Om

Min profilbild

Ida Gunnarsson

Hej och välkommen till min bligg! Jag heter Ida och är 23 år gammal. Bloggar om min vardag som Socionomstudent, sambo och hästentusiast.

New England - indredning

Vi har ganska länge nu pratat om att göra om i sovrummet. Jag tycker det ser ganska tråkigt ut, Stefan vet jag inte riktigt vad han tycker, men det verkar som om vi är överrens!
Iallafall så är jag väldigt sugen på att inreda och fixa iordning allting nu, enda kruxet är väl bara att vi ska vara eniga. Vi har pratat om att sätta liggande panel på ena väggen, istället för de vanliga, lite tråkigare, fondväggarna. Panelen ska vara av lite grövre, ohyvlade brädor och jag tror vi hittat en som skulle passa bra. Resten av väggarna ska vara vita. Hit tror jag att vi är helt överrens, sen är det bara stil och indredning som ska bestämmas också :) Jag är helt såld på "New England" stilen, så underbart fint! Har ju också haft en del tid att fundera nu när jag suttit hemma och tentapluggat. Man hittar många fina saker på Google!
 
 
Så hade varit så fint om man fick ihop det. Den här stilen, vitt med lite färgklickar på kuddarna och överkast. De båda lamporna till höger gillar vi båda. Den översta är från MIO och den under Kartell bourgie. Letar också efter lite snygga kuddar från Lexington, tyvärr är det ju inga problem :P
 
Ja, vi får väl se vart detta leder och om det ens blir något av det, men jag hoppas det! Hade varit kul med ett litet projekt till våren!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0